Hanna Loffart

Vi är fler sjuka nu

Helgen har bestått av snorpapper, minst sagt! Jag blev sjuk ändå, jag som trodde jag skulle klara mig. Så Thilox och jag har varit sjuka hela helgen, Thuni mår bättre men är fortfarande snorig och hostar en massa.

Så det har varit en lugn helg, noll energi har jag. Så det blir fortsatt vabb den här veckan också. Kan inte låta bli att få dåligt samvete mot jobbet, har ju jobbat tre dagar det här året. Och när vi väl är friska sen så måste vi ju börja om med Thunis inskolning på förskolan. Nåja, det är som det är.

Idag tappade jag även lukt och smak. Familjen trodde inte riktigt på mig, så Emil tog fram en alkoholfri öl (öl är det vidrigaste jag vet, kväljer av lukten) jag kände varken lukt eller smak av den! För att spä på det hela ytterligare så hällde jag på lite av barnens Fanta exotic (också det är det äckligaste jag vet) härlig häxblandning och jag kände inget då heller! Haha. Emil smakade och höll på att spy! Så kul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats