Hanna Loffart

Vi buzzar Wiz

I samarbete med Wiz

När man är medlem hos Buzzador får man då och då hem produkter att testa och recensera. Detta inlägg är ett sådant. Om du själv vill bli en Buzzador, så kan du kommentera detta inlägg och ange din mailadress så skickar jag en länk till dig.


Den här gången har vi fått hem lampor från Wiz. Det var tre olika lampor i tre olika storlekar. Men det finurligt med dessa lampor från Philips är att de är smarta Wi-Fi-ledlampor. Man kan enkelt dimma och ställa in ljusets färg från tex varmt till kallt. Man kan dessutom göra egna scheman för när och hur lamporna ska tändas och släckas.

Lamporna styr man genom en app, hur enkelt som helst att installera genom hemmets wi-fi.

En av lamporna har vi hängt in i Thexas rum. För varje kväll så ”glömmer” han när han ska sova. Nu har vi satt ett schema som gör att lampan vid hans säng släcks klockan 20:30. För man kan inte missa när det blir mörkt i ett rum. Än så länge fungerar det toppen!

En annan lampa har vi satt i vårat sovrum, den lyser väldigt svagt ”nattljus” mellan klockan 15-17, det är då Thilox brukar sova middag i vårt rum. Väldigt mysigt ljus för honom.

Vi gillar lamporna och dess funktioner massor, så smart att man kan anpassa dom så enkelt! Även ett stort plus att de går att dimma.

Så här har vi hängt upp lampan inne hos Thexas.

Här nedan har jag fotat två olika lägen på färgerna, kall och varm. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats