Hanna Loffart

Vi klarade ännu en dag

Fy fasen vilken eftermiddag alltså!

Så himla osams med Thexas så jag är helt matt! Imorgon åker jag till Malmö med jobbet i tre dagar och det ska bli så himla skönt! Jag är ärligt talat så trött på allt bråk att jag inte vill vara hemma. När ska det vända? Ska man behöva ”stå ut livet” i väntan på, ja vadå? Jag är så ledsen över att alltid känna mig ledsen, att alltid känna att man ”bara ska ta sig igenom den här dagen, det kanske blir bättre imorgon” Suck alltså.

Nåväl, Thexas somnade gott och sams med mig i alla fall. Jag har packat inför imorgon, tåget går tidigt så jag ska knoppa nu.

img_4854.jpg

img_4855.jpg

img_4856.jpg

Älskade unge! Jag undrar så vad som försigår i hans lilla huvud. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hannarunesdotter

   Thexas är 6,5 år. Blir 7 i februari. Alla dagar är såklart inte fyllda av bråk, men det är ju tyvärr det som tar energi och som man kommer ihåg när de väl sover. Kram till dig!

 1. Linda

  Det skulle underlätta om man visste vad som pågick i huvudet på dem……han kanske inte vill att du åker i väg och inte kan sätta ord på den känslan?

  1. hannarunesdotter

   Det har han inga problem med, han är van att vara med andra än mig. Och i det här fallet så visste han inte att jag skulle iväg. Men som sagt, man undrar ju. 🙂

stats