Hanna Loffart

Vietnamesisk tacos och pärlplatta

Igår var det dags för dejt med pysseltjejerna igen!
Vi ses en gång i veckan och det är så himla skoj.
Hur svårt ska det vara att få till tid att ses egentligen, inte alls om man bara försäker!
Vi har träffats en gång i veckan under flera år nu och det är nog få av mina vänner som känner mig så väl som dom gör. Hur som haver, igår struntade vi i pysslandet och åt mat istället. Jag lyckades tajma in att komma när maten nästan var färdig, perfekt!

Vi åt vietnamesisk tacos, tror det heter så, ingen aning. Gott är det i alla fall. Aningen starkt, men det kan man ju reglera själv. Jag har dock lite svårt för rispappret som man har runt, det är som att äta en kondom med grönsaksfyllning, haha! Vi åt tills vi storknade och sen tryckte vi i oss lite glass och jordgubbar efter det. En mycket mysig kväll!

img_0902.jpg

img_0903.jpg

img_0904.jpg

img_0907.jpg

Idag har jag varit så himla trött! Jag somnade inte förrän runt midnatt och sen vaknade Thristan strax efter 5 och ville pärla på sin nya pärlplatta som jag köpte igår. Alltså! Mitt i natten! Han kom in till oss TRE gånger sen innan jag blev arg på honom. Sen vet jag inte om han somnade om någon gång. När min klocka ringde 6.30 så stängde jag av den och somnade om. Vaknade 7.15 och då flög Thristan på mig och frågade om jag kunde stryka pärlplattan nu! Haha, alltså! Yrvaken åkte jag till jobbet, tacksam för flextid. Insåg på förmiddagen sen att jag glömt äta frukost.

Thristan har haft med sig en kompis hem efter fritids idag och jag har handlat lite smått. Annars en lugn kväll. Bröllopspyssel var inplanterat, men jag vet inte riktigt vad vi ska göra..? Vart man ska “börja” med allt som är kvar att göra. Det får bli en tidig kväll istället.

img_0901.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannarunesdotter

      Det visade sig vara samma problem här! Dock verkar det bara vara på de utländska bokstäverna längst ner..

stats