Hanna Loffart

10 oktober

Jag är höggravid, men jag känner mig verkligen inte som det. Hade väl trott att magen skulle vara dubbelt så stor vid det här laget, men jag ska väl inte klaga. Mår relativt bra, samma sak där, ska inte klaga. Det finns säkert dom som har det värre. Tobias är bäst som hjälper mig med allt möjligt, försöker få honom att raka benen på mig, men där har jag inte riktigt lyckats. Men än har jag inte gett upp.

Idag har det inte hänt ett jota. Jag och Titti har setat på msn och pratat strunt precis hela dagen. Har tvättat litegrann, då Tobias påpekade att han tog sina sista kalsonger imorse. Hade tänkt ut till mamma, som är nyopererad, och spelat lite Monopol med henne och systrarna. Men Tobias hade bjudit hit lite folk ikväll, så jag får agera trevlig värdinna ikväll istället. Inte alls fel det heller. Kanske kan få dom att spela Monopol med mig? Det vore ju kanon.

Har försökt att skriva ihop en liten lista på vad som ska packas ner i BB-väskan. (Jag är bra på listor) Men det är svårt. Tror dock att det mesta är nerkladdat på ett papper nu, det gäller bara att hitta en bra väska att packa i. Tobias tyckte helt allvarligt att vi kunde ta hans träningsväska, vilket jag inte riktigt höll med om. För den luktar seriöst för jävla illa alltså.

Imorgon är Tobias ledig och då bär det av mot Norrköping till familjen Andersson/Hjärtström. Tänkte låna en väska av Titti, och kanske lite annat smått och gott. En tripp in på Babyproffsen för att inhandla det sista också, sen är vi redo för bebis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats