Hanna Loffart

11 dagar ifrån pojkarna 

Idag åker Thristan och Thexas till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn och ska ha sommarlov där. 11 dagar ska de vara borta! De har aldrig varit borta så länge förut och det känns faktiskt rätt jobbigt. Jag försöker tänka att de varit hemma många veckor här nu. Eller som Thexas sa förut ”pappa tycker nog att det är jobbigt nu när vi varit här så länge” Så sant och så klokt sagt! Thristan tyckte att vi skulle ringa till varandra och sa att jag gärna fick sova i hans säng om jag saknade honom för mycket. Älskade ungar!

Det har varit mycket tjafs och bråk den senaste tiden med barnen men ändå känns det jobbigt att va ifrån dom. Är det inte underligt? De gör mig galen emellanåt men ändå vill jag inte vara ifrån dom. Kärlek!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats