Hanna Loffart

17 oktober

Bäst att slänga in en liten uppdatering, så folk inte tror att jag föder. Typ Titti och Astrid. Men nej, än är det inget på g.

Så vad har hänt sen senast? Inte alltför mycket tyvärr. Hade familjen + morfar och hans fru Gun här på lite kvällsfika igår. Så nu är morfara och Gun nöjda. De har nämligen aldrig hälsat på mig hemma förut, fastän jag bott hemifrån i tre år. Så nu var det väl på tiden. Det här är ju trots allt det första riktiga, nåt jag vill visa upp. Tobias var tyvärr inte hemma, var på nån föreläsning med jobbet. Efter fikasällskapet så fick jag skjuts bort till Asta, såklart. Det var ju ändå tisdag och D.H-dags. Underbart. Sen kom Tobias som vanligt och hämtade mig.

Och idag är det onsdag. Blev väckt av att mamma ringde mig, även det som vanligt. Sen äter man frukost, diskar, städar om det behövs och sen hamnar man här i väntan på att Tobias ska komma hem så jag slipper vara så nervös att nåt skulle sätta igång när han inte är hemma. Så ser mina dagar ut, dag efter dag. Hinner med lite Sex and the City också.

Men idag komme rnog dagen att skilja sig lite mot andra dagar. Titti komme rtill stan, så henne ska jag passa på att träffa sen. Men nu, ett avsnitt eller två av Sex and the City.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats