Hanna Loffart

4 dagar kvar…

Ännu en dag till ända.
Och idag har jag fått massor gjort, håll i er!
Fått fransar (kände mig som en dragqueen först!) skrivit ut grejer på jobbet, varit med Thiara och träffat barnvakten som hon ska sova hos på lördag, varit hos Tilda på Rapide för att få snygga bryn och slutligen varit hemma hos mormor på kalas! Det var den dagen det!

Det mesta som ska skrivas ut är utskrivet, festprogrammen gjorde jag om, det var lite fel i det som jag störde mig på. Så 500 papper och två timmar senare så var de utskrivna på nytt. Helt onödigt enligt somliga kanske, men jag vet att jag skulle ha stört mig på det annars. Men jag får nog åka till jobbet imorgon också, har en grej till att skriva ut som jag inte hunnit göra än. Men det går fort det.

Imorgon får vi även tillgång till gården. Så vår kock kommer dit och rekar läget och sen kommer alla mina pysseltjejer dit på kvällen för att hjälpa oss. Vi börjat få läget under kontroll känns det som, om bara vädret vill vara med oss! Nu ser det ut att bli tokregn och då måste vi tyvärr slopa rätt mycket av sånt som vi planerat för.

Här kommer lite bilder från kvällens kalas för min mormor.
Nu väntar sängen, mycket att stå i imorgon! Nya naglar är först på tur!

img_2276.jpg

img_2275.jpg

img_2277.jpg img_2272.jpg

img_2273.jpg

img_2274.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats