Hanna Loffart

Våran söndag

Barnen har varit på minst sagt uselt humör idag. Jag vet inte HUR många gånger som vi har fått bära in Thexas på sitt rum och hela dagen har bestått av ”nej, ajaj, gör inte så, sluta, Thexas, Thristan” osv. Oh, så energikrävande det är! Thexas är en envis unge helt i sitt slag och Thristan älskar att reta honom, ingen bra kombination. När Thexas hade sovit middag så kände vi att vi behövde ett litet miljöombyte trots regnet som öste ner.

”Vi kan väl ringa gamla mormor och Olle?” sa Thristan. ”Dom brukar alltid ha fika.”

 Sagt och gjort. De var hemma och vi var som vanligt välkomna. Några minuter senare (efter lite mer bråk) satt vi alla i bilen. Där var även mina två morbrödrar med sina familjer, så mina barn blev genast på bättre humör när de fick spela lite fotboll med mina kusiner. Och jag och Emil fick lite kaffe och avkoppling! Haha.

När de andra åkte hem så stannade vi kvar. Barnen älskar att leka med de gamla bilarna som de har där.

20120610-202035.jpg

20120610-202049.jpg

Gamla mormor fick en lektion i att använda sin mobiltelefon. Imponerande då hon fixade allt själv nästan. Hihi.

20120610-202057.jpg

20120610-202118.jpg

Till sist så tittade solen fram och vi tog oss ut på en liten promenad. Vi tittade på hur och barnen fick gå ut på bryggan med Olle. Ett stort ögonblick för fegisen Thristan som sa att han var en ”riktig tuffing” efteråt. Vad skönt det är att komma bort sådär ibland. Komma iväg från stan och all stress och måsten hemma. Thexas var på rätt dåligt humör där också och det känns faktiskt rätt skönt att det är måndag imorgon. Hihi.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats