Hanna Loffart

5 oktober

Jag vet, jag måste uppdatera oftare. För Tittis skull iaf, så hon vet att det inte kommit nåt barn än. Sötan där. Men nej, inget barn i sikte ännu. Har lite känningar, men inget ordentligt än.

Veckan har varit lugn. Har nog inte gjort så mycket. Hade tid hos sjukgymnasten i måndags, hon var äntligen frisk. Gick väl inge vidare där. Var väl som jag trodde, att dert gått för långt för att kunna göra något åt foglossningen. Trist, men sant. Har nu fått ny tid i nästa vecka för att prova ut TENS-apparat hos en annan sjukgymnast. Hoppas att det hjälper och fungerar som smärtlindring nu och under förlossningen sen.

I tisdags var jag och Tobias på vår sista föräldrautbildning. Otroligt kul. Fick andas tillsammans och lära oss lite massage. Och nu ska vi alltså vara redo att bli föräldrar?

Igår och idag har det bakats. Hela dagen igår och hela dagen och kvällen idag. Har gjort sjuukt goda bullar. De ligger där ute i köket och frestar mig, men jag ska verkligen försöka hålla tassarna borta från dom. De är ju trots allt till mina vänner. För imorgon är det babyshower som gäller. Bettina och Marias påhitt, en gnutta amerikaner som de numera är. Ska bli otroligt kul att träffa vänner, det hinns liksom inte ritkigt med längre. Några av de närmaste kommer inte, men det är nog som det sägs, att de inte är mogna för det än. Men det kommer väl så småningom för dom också. Men det är NU de skulle behövas.

Syster Frida var med mig till barnmorskan igår. Fick lyssna på hjärtljud och mäta magen. Barnmorskan tror att det blir en pojk, sa hon. Men det trodde hon om min syster Ebba också, och det var ju rätt så fel. Barnet ligger iaf helt fixerat nu, vilket gör att jag får föda precis när jag vill nu. Men inte ikväll, Tobias är ute på gallej, för första gången på nån månad. Han har blivit riktigt duktig han. Men idag tyckte jag att han va värd en utgång. Han har fått nytt jobb, och hans gamla arbetskamrater ville tacka av honom, och visst får de det.

Nu ska här snart sovas. Eller så väntar jag tills Tobias kommer hem och fördriver tiden med lite Sex and the City istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats