Hanna Loffart

Tingsrätt + vagnmontering

Ännu en dag i Tingsrätten till ända, herregud så roligt det är! Nu ska jag inte tjänstgöra där förrän om nästan 3 veckor igen, längtar redan! Men under den tiden däremellan kommer jag få en ny kollega på mitt vanliga jobb, så tiden kommer gå fort ändå kan jag tro.

Ikväll när jag kom hem så stod Emil och lagade mat. Thiara och jag fick i uppdrag att montera ihop ”Thårtans” nya vagn som vi hämtat ut. Det var enklare än jag trodde, trots att Thiara sa ”Mamma, nu får nog både du och jag psykbryt snart” när vi försökte få på stänkskydden på hjulen. Men vi lyckades och vagnen är så fin! Thiara tog en tur inomhus med den och sa att den var perfekt. Även Emil snurrade den några varv. Nu återstår ju bara problemet med att vi inte har någonstans att förvara den i tre månader… Garaget är fullt av virke och på altanen blir det för fuktigt. Så just nu står den (och allt annat) i vardagsrummet, i väntan på att allas sovrum ska bli färdigrenoverade.

Just nu sitter jag och väntar in Wahlgrens värld på tvn och försöker planera Thiaras garderob under tiden. Emil har missbedömt måtten lite när hanbyggde, så vi får tänka om. Garderoben skulle vara 120 bred, men är bara 113. Så nu får inte allt plats och vi måste hitta andra lösningar där inne.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lo

    Vill bara dela med mig av mitt favoritnamn som råkar börja på T …………..TODD. Lycka till med allt , och trevlig helg .??

    1. Hanna Loffart

      Tack för tips, jättefint namn! Vi är inte riktigt ense här hemma än, så vi får se vad det blir 🙂

stats