Hanna Loffart

Vill ha till lillebror

(Inlägget innehåller annonslänkar till Åhlens)

Det här med att börja spana på bebissaker igen – så himla roligt! Vi har ingenting kvar efter barnen (förutom Thiaras grind och hennes gamla vagn) så det är ju en hel del som behöver kompletteras med. Och som inte ”behöver” kompletteras med, utan bara sånt som är roligt att ha. Förutsättningarna ser helt olika ut för alla såklart, men jag tänker nog passa på att skämma bort den här bebisen ordentligt nu när jag kan.

Jag var in på Åhlens för att leta lite inspiration och hittade en massa som jag vill ha! ”När jag var liten” boken hade vi till Thiara och det vore roligt med en likadan till brorsan.

Jag tänkte sätta ihop en liten inköpslista på sånt som vi tänkt köpa och sedan bocka av den successivt, är det något ni vill att jag delar med mig av? Klicka gärna på hjärtat nedan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats