Hanna Loffart

Altanen är klar! 

Vet ni vad..? 

Altanen är klar!

Det är liiiite lite som ska målas runt altandörren bara, men annars så! Vi ska sätta spottar i trallen och de kommer imorgon. Hoppas vi får hjälp med att koppla in de i helgen kanske. Men själva bygger är klart! 

Idag fixk vi upp skoställ och hyllor. Blev väldigt ombonat och fint. (Trots att jag inte kan ha så mycket blommor som jag önskat pga värmen där inne) Men jag tycker jag fått till det bra ändå med det jag hade hemma nu.   

Bordet är gammalt oxh väldigt slitet, men det är charmigt tycker jag. 

Lampa från Gekås, Ullared. Glas”vas”, guldig korg och vaserna på bordet är från Netto. Krukor, korgar och filtar från Ikea.

Kapsylöppnaren fick vi av några av våra bästa vänner i inflyttningspresent för två år sedan. Nu äntligen har den fått en hedersplats! Oxh Emil och grannen invigde den nu ikväll. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats