Hanna Loffart

Annandagen + resten av veckan

Jag ser att ni tittar in här fastän jag inte varit direkt flitig med att uppdatera under denna vecka.
Men blir ju alldeles dagvill när det är ledighet så här i veckorna!

Annandag jul firade vi hos min pappa. Pojkarna åkte iväg till sin pappa efter det och är kvar där fortfarande, men imorgon kommer de hem. Annandagen blev ett lugn firande med tacos och fika. Sen filmmys med Thiara hela kvällen.

Så här fint hade pappa och hans fru gjort i trädgården. Mysigt!Torsdagen spenderade vi hemma. Thiara var helt slut efter allt julfirande, hon tackade till och med nej till att leka med en kompis. Då är man trött. Men på eftermiddagen åkte vi hem till Linda och barnen och fikade en sväng i alla fall, då piggnade hon på sig lite. Och på kvällen besökte vi Pinchos med våra Stockholmsvänner som är på visit.

Igår var vi dessto piggare och åkte till Norrköping på förmiddagen. Vi hade ju lovat Thiara ett biobesök och en valfri leksak från leksaksaffären då hon lärt sig säga R. Väl i Norrköping så sprang vi på vännerna och fd grannarna, så det blev lunch, Bamse-bio och shopping med dom. Och barnen ville leka mer, så vi åkte till dom efteråt och blev bjudna på mat och vin. “Den bästa dagen i mitt liv” summerade Thiara det som.

Idag har vi hållit oss hemma igen. Jag har börjat plocka ner alla julsaker, kört några maskiner med tvätt osv. Sånt där som blivit lite liggandes under julen. Vi har även fått upp ett skåp på toaletten och ordnat lite i Thristans rum.

Nu står Emil nere i köket och lagar mat och jag ska gå ner och göra honom sällskap.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats