Hanna Loffart

Ännu en dag i Stockholm

Jag sitter just nu på en träbänk på Modigo i Stockholm. Det är Thristans första utredningsdag här. Han är just nu inne och gör några begåvningstester som jag förstod det som. Han va rejält nervös imorse när vi åkte hit, men det skulle han aldrig erkänna.

Klockan 6 åkte vi hemifrån och det var tur det, för det både snöade och var bilköer. Men vi kom fram i tid och lyckades till slut hitta en parkering på gatan precis utanför. Sånt flax!

Det kommer bli en heldag det här, jag har fått svara på en massa frågor i flera olika formulär. Frågor som vi redan svarat på hemma och på Bup. Som sagt, det är ju dumt att samarbeta.

Jag har hunnit beställa Thexas och Thilox födelsedagspresenter, beställt lådspärrar (Thilox har lärt sig öppna skåpen under tvn) och svarat på en del mail. Så den här dagen ska nog gå relativt smärtfritt ändå. Är dock så trött, Thilox klättrade på mig inatt med, något annat vore ju konstigt. Och sen ringde klockan strax efter 5. Vill inte ens räkna på hur många timmars sömn jag fått totalt, 4 kanske?

Det är tur han är söt. Lilla gosefisen häromdagen. Han hade letat efter mig i sängen imorse. Emil är hemma med honom idag. Han skulle varit föräldraledig, men Thiara är förkyld så det blev Vab istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats