Hanna Loffart

Äntligen fredag, det var en tung vecka

Känslan av att det redan är fredag igen, sitter så fint i kroppen nu!
Den här veckan har varit så otroligt jobbig rent känslomässigt.
Jag räknade ut att jag nog hade kontakt med skolan angående Thexas i fyra timmar i onsdags. Och så ett kortare möte igår på ca en halvtimme. Fortsättning följer nästa vecka. Hoppas jag. Nu har vi i alla fall skrivit på papper om klassbyte. Vi kände att vi får låta Thexas avgöra vad som är bäst helt enkelt. Samt de lärare och rektor som är insatta. Jag själv vet varken ut eller in kan jag säga. Och jag är inte helt säker på att det här är den bästa lösningen. Men det är något som händer i alla fall och det är jag glad för.

Livet är verkligen upp och ned i omgångar gällande kaoset i skolan. Nu behövde det gå så långt med ett hot om en anmälan från andra föräldrar för att skolan skulle få lite fart. Tack för det! Det här tar så mycket tid och energi från mig. Jag kan varken sova eller jobba ordentligt. I onsdags satt jag nog och uppdaterade min mail var 10:e minut, minst. Det är så mycket kaos i huvudet nu pga detta. Och så ska resten av livet kunna rulla på som vanligt med hämtning av barn, läxläsning, aktiviteter, laga mat osv. Heja fredag för att du är här!

Om en stund ska jag hem till min vän Malin för en liten after work. Jag har inte varit i hennes nya hus ännu så det ska bli spännande! Blir kanske inte så långrandig, då jag känner att soffan och lugnet lockar rätt mycket efter denna vecka.

Thiara i somras, en bild som gör mig glad. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats