Hanna Loffart

Äntligen lite umgänge igen

Alltså, vilket väder vi har nu i helgen. Äntligen vår!

Men att vara utomhus med en snart 1-åring som stoppar ALLT i munnen är inte helt enkelt. Man får vara max en meter från honom och vara på sin vakt hela tiden, det blir inget annat gjort med andra ord. Jag känner mig helt ärligt lite stressad över det. Förra året var han nyfödd på våren och sen kolik under sommaren. Jag rensade inte en enda rabatt, oljade inte in trall osv. Det betyder att det är extra mycket att göra i år. Med en 1-åring. Haha, ja ni förstår ju. Vi får dela upp tiden med honom helt enkelt har vi insett. Någon får ansvara för honom en stund och sen bytas av. Så idag har jag faktiskt hunnit rensa rabatter en timme, sån skön känsla och det är så skönt att något blir gjort.

Igår hade vi bästisarna över på en fika. Eller, de stod för både fika och middag hemma hos oss. Det tackar vi för, och så härligt att kunna umgås lite utomhus nu när vädret är så fint.

De hade med sig fredagsmunkar som sig bör!

Och när vi satt där och just skulle börja fika, så kom Emils föräldrar cyklandes och stannade till på en kaffe de också. Det är ju sånt här man har saknat under Corona hösten och vintern.

Och nu ikväll var vi över till grannarna och satt ute och kvällsmyste. Våra barn leker så himla bra så det är så fint att se. Thilox fick hänga på han också, och de andra barnen hade fullt sjå med att jaga honom och se till att han inte åt alltför mycket sten och gräs. Vid 20 var han trött och vi fick fortsätta myset hemma i soffan framför Lets dance.

Imorgon är det lika fint väder utlovat, underbart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats