Hanna Loffart

Årets Halloweenfika

Igår åkte storpojkarna till sin pappa för en helg där. Eller en långhelg blir det ju, för de har höstlov nästa vecka och ska va hos honom till tisdag istället för söndag. Hur som helst, när de kom hem från skolan så överraskade jag med Halloweenfika. De blev så glada, älskar att ordna sånt här till dom och älskar ännu mer att de fortfarande uppskattar det. Kanske ännu mer ju äldre de blir.

Jag har en låda med Halloweenpynt, så det behöver aldrig bli ett stort projekt att ordna med sånt här. Jag köper alltid pynt när det reas ut och sparar till kommande år, ska fylla på lite i lådan i år också tänkte jag. Så det ända jag har köpt är fikat.

Thiaras klass fick inte klä ut sig i skolan igår (de hade hattdag så en hatt fick man ha) så hon va snabb att byta om till sina läskiga kläder när hon kom hem. Vår fina tjej!

Idag ska hon hem till sin mormor tillsammans med sina kusiner. De ska åka ut i skogen och grilla korv och sen ska de på något Halloweenjippo ute i Valla. Kusinerna ska sova kvar, men Thiara vågar inte så henne hämtar vi hem ikväll sen.

Emil hjälper sin bror att flytta och jag inväntar svärmor och sen kommer de allihop och äter mitt-i-flytten-lunch här. Så sällskap får jag ju i alla fall. Ja, jag har ju Thilox och Thuni hemma också såklart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats