Hanna Loffart

Årets påskäggsjakt

Det blev en annorlunda påsk i år, men det antar (och hoppas) jag att den blivit för de flesta.

Här hemma hade vi påskäggsjakt på skärtorsdagen, då storpojkarna åkte till sin pappa framåt kvällen sen. Men jag måste nog avancera jakten lite till nästa år. De hade ju hittat alla ägg på typ två minuter. Det tåls att fundera på.

Barnen fick godis mest, Thiara fick lite mindre godis men en tröja och solglasögon istället. Hon är inte lika ”vräkig” när det kommer till godis som de andra, haha. Hon nöjer sig fortfarande med lite. Thilox fick en klämmis, majskrokar och nappar. Ni kan tro att han var nöjd.

Och så fick faktiskt Thiara en egen telefon. Killarna visste om det innan, så de blev inte alls svartsjuka utan tyckte bara att det var roligt att få se hennes reaktion. Hon blev SÅ glad! Hon har tjatat om det ett år nu, sen hennes bästis fick en telefon. Men bästisen är nästan ett helt år äldre, läser bättre osv. Så Thiara har haft det som en morot, att lära sig läsa bättre om man ska kunna ha en telefon. Och hon har tränat och tränat, även om hon tycker att det är svårt. Så ja, hon blev så himla glad. Och hela påskhelgen har hon smsat med folk, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats