Hanna Loffart

Att få komma hem

Det är verkligen ljuvligt med en liten bebis i familjen. Känns extra speciellt när de andra syskonen är så pass stora också. Thiara är väldigt på och vill lära sig smör, förstå honom osv. Supergulligt. Thexas vill bara mysa, helst hela tiden. Thristan är lite mer reserverad. Han har vågat hålla Thilox en kort stund men annars håller han sig på lite avstånd.

Nätterna har gått över förväntan faktiskt. Första natten hade inte mjölken runnit till så då var det lite bökigt och vi sov lite oroligt allihopa. Inatt har jag i alla fall haft mjölk, men det blev alldeles för få timmar.

Det är jobbigt det här med att komma igång med amningen. Det gör ont, man oroar sig för om barnen blir mätta, går de upp som de ska i vikt osv. Nu är Thilox ”tung för sin ålder” vilket gör att vi måste stödmata med ersättning för att han ska få i sig tillräckligt. Jag har gett på kopp fram till igång kväll då vi faktiskt testade nappflaska, ville succé! Nu ska vi fortsätta stödmata tills han kommit över sin födelsevikt på 4240. Nu vägde han 3966 gram.

Annars ser dagarna mest ut så här. Myset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats