Hanna Loffart

Att köra bil

Så var ännu en helg förbi. Den här dagen har mestadels spenderats i bilen. Jag var tvungen att övningsköra så vi åkte till Norrköping. Det är ca 5 mil , landsväg och lite motorväg dit plus storstad sen. Så det var något helt nytt. Herregud! Men det gick riktigt bra och jag är så jädrar stolt över mig själv nu efteråt! Vi tog ett varv på Mirum galleria, i hopp om att Emil skulle hitta lite kläder. Det gjorde han inte, men jag och Thexas blev två tröjor var rikare. God lunch fick vi i oss innan vi åkte hemåt igen. Sen har vi ”småkört” lite här i stan under dagen också. Så det blev några mil.

Imorgon börjar nämligen min intensivkurs på trafikskolan. Jag känner mig inte alls nervös (än!) men otroligt förväntansfull. Det ska bli så himla roligt, samtidigt som allt det här stressar mig något enormt! Jag kommer att vara ett vrak och lite smått okontaktbar i 2,5 veckor framåt nu tror jag.

20140713-214932.jpg
Thiara var och gungade hos bästa grannarna igår.
Kanske ska köpa en gunga till henne och hänga på altanen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Hej Hanna! Jag har läst din blogg ända sen du födde i bilen, hörde dig på radion också! Så himla häftigt! Jag kommer inte ihåg om jag har kommenterat innan. Men nu undrar jag hur länge du har övningskört innan du börjar intensivkursen? Min kille vill ta körkort och han kan redan koppla och allt det där men jag ær livrädd för att köra med honom så jag vet inte om jag är en sån bra lärare…. Kanske bättre att han går en intensivkurs, men räcker det?du får gärna berätta vad du tycker och tror!

    1. hannarunesdotter

      Hihi tack! Jag är grymt stolt, har bara kört i ca 1,5 månad så. 🙂 Kör så de ryker! 😉

stats