Hanna Loffart

Att kunna svalka sig under sommaren

Att den här sommaren vi hade i år, var den varmaste i mannaminnet (i alla fall för mig) är nog något som de flesta kan skriva under på! Undrar om vi kommer få vara med en den långvariga värmen igen?

Jag är glad att jag har lite större barn, som dricker vatten när de är törstiga och självmant väljer skugga och fläkt när de behöver. För mindre barn måste det har varit en ganska jobbig sommar. Jag har flera vänner som i princip bodde på stranden under sommaren, för att ha någonstans att svalka sig på. Och visst är det mysigt det med! Men för oss var det så himla skönt att kunna vara hemma under de allra varmaste dagarna. Jag vet inte hur många gånger jag tackade mig själv för att vi har en bra installerad ac liksom!

Jag skriver det här inlägget tillsammans med Soliduct som är experter när det kommer till ämnet ventilation, fläkt och isolering bla. För utan den där acn hemma i somras så vet jag inte vad vi hade gjort. Hängt på stranden som alla andra kanske, men jag gillar varken värmen eller vatten. Haha. Inte trodde jag att jag för tio år sedan skulle tycka att luften hemma och bostadsventilationen är så viktig! Men att investera i en luftvärmepump med ac/värme, en luftrenare, en avfuktare och bra ventilation är nog en sån där vuxengrej som man inte vet hur viktigt det är förrän man väl står där. Saker som blir så självklara när man bor i hus.

Barn som svalkar fötterna i somras.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats