Hanna Loffart

Att resa och uppleva mer

I min telefon har jag en app där man kan markera alla länder man har besökt.
Min kollega har skickat in ett önskemål om att göra en svensk variant där man kan markera Sveriges kommuner. Det vore ju jätteskoj! För hur berest är man egentligen?

Det är nästan pinsamt hur lite jag har sett av vårt land egentligen! Jag håller mig här i min lilla bubbla, dumt nog!

Från och med nu så ska jag försöka få med mig familjen på åtminstone EN semestertripp till en ny stad varje år. Jag har knappt varit uppåt i landet faktiskt. Emil har tex varit i Karlstad en gång och åker gärna tillbaka, jag har nog sjutton aldrig varit i Värmland alls!

Jag kikar runt lite på nätet och det finns ju massor att göra där i krokarna! Många tycks åka dit och semestra för den fina naturen, det skulle mina barn gilla. Det finns liksom 800 km långa kanotleder, men det behöver nog barnen vara lite äldre för. Själv har jag aldrig paddlat kanot alls.

Haha, ja ni hör ju! Jag behöver både resa mer och prova på fler saker!
Har ni andra tips om vad man kan hitta på i Värmland så får ni gärna hojta till.

(Inlägget är ett samarbete med visitvarmland.se)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Åh! Jag har sett liiiite av Värmland, men det är tusan vackert! Har varit i Karlstad en gång och i Arvika en gång. Fint o mysigt!!! Go there! 🙂

  1. hannarunesdotter

   Jaa, det är ju det många säger. Att det är just vackert. Får planera in en tripp. 🙂 Kram!

  1. hannarunesdotter

   Men vad roligt, och med husvagn kan man ju åka runt lite också. Vi ska till Danmark i sommar och kommer åka till Helsingborg på vägen ner. Och sen hoppas jag att vi stannar till i Ullared på vägen hem, haha. Kram!

stats