Hanna Loffart

Att shoppa i sin egen garderob

(Inlägget innehåller annonslänk för Lindex)

I helgen hann jag med en riktig rensning hemma, det är så himla skönt med såna ryck tycker jag. Tanken var att leta fram mina gamla leksaker till Thiara, och då främst Bebiedockor. Men så börjar man plocka med grejer både här och där, och så upptäcker man saker som man knappt visste att man hade. Eller som man inser att man inte behöver eller vill ha längre.

Döm av min förvåning när jag hittade den här väskan, längst ner på golvet i en garderob. Med prislappen kvar och allt!
Jag köpte den till tokbra pris i vintras på Lindex, och den måste ha ramlat ner precis när jag köpt den! Så nu känns det som om den är helt nyshoppad, haha. Den får nog följa med till Polen om en månad och rastas där. Är det förresten varmt i Polen i mitten av maj, vad tror ni? Jag har nog noll sommarkläder som passar…

Röd väska Lindex

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats