Hanna Loffart

Att ställa in semesterplaner

Här sitter jag i godan ro med en kopp kaffe och en aprikos.
Thiara ligger ute och sover i vagnen och jag hör grannarna diskutera hur de ska sätta upp sin paviljong i babyvaktens högtalare. Måntro om man ska gå ut och hjälpa dom? Det låter inte som att det går så bra för  dom nämligen. Men Thiara verkar inte störas av det, trots att hon ligger och sover några meter ifrån dom.

Imorse åkte Emil iväg med Thristan och Thexas till Stockholm för att besöka Gröna Lund.
Tanken var att jag och Thiara också skulle ha följt med, men jag har ingen som helst lust.
För det första så åker jag inga karuseller. Och för det andra så har vi farit runt så mycket nu att jag helt enkelt inte orkar åka iväg. För jag vet hur det blir på Gröna Lund, Emil drar iväg med mina systrar och svåger och så får jag och min mamma ta hand om alla barnen, bära väskor. Se till att alla får i sig mat, vatten och kissar i tid. Och så vidare… Och jag har ingen lust med det idag igen! Plus att Thiara inte har något som helst utbyte av det, hon grät sig igenom Skalmans bilar på Kolmården sist liksom. Hon är helt enkelt för liten.

Helt ärligt så känner jag mig låg och utpumpad på energi, och då är jag bara inne på andra veckan med semester. Jag blir stressad av semester tror jag fasen. Det är så mycket som ”ska” göras, och nu måste det hinnas med på superkort tid då Emil bara har två veckors semester.

Så nej, idag tänker jag bara sitta hemma. Förmiddagen har varit guld med Thiara, hon är så galet rolig alltså! Jag njuter till fullo och försöker tanka hennes energi. Så blir nog det här en bra dag det också.

DSC_0117

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats