Hanna Loffart

Att ta sig upp när man är nere + Ove 30 år

Vi har haft en riktigt bra helg, det var längesen jag kände så faktiskt.
Det har varit en rejäl jävla svacka för min del sedan bröllopet ska ni veta.
Sakta men säkert tar jag mig tillbaka till mig själv,

För samtidigt som det var världens bästa dag, att få gifta sig, så har jag verkligen inte kunnat släppa allt som gick fel. Hur mycket extra pengar vi fick betala för allt och som gjort att vi fått leva på vatten och bröd (nej men typ…) Och så tomheten efter allt, samtidigt som jag varit så totalt slutkörd att jag inte orkat med någonting alls. Nej, det var en märklig känsla och som kom helt oförberett redan dagen efter bröllopet när jag bara satt och grät. Och sen, den totala utmattningen.

Men som sagt, sakta med säkert på väg tillbaka.

Helgen har varit riktigt fin som jag skrev. Igår hade vi en liten överraskningsmiddag för vår bästa ”Ove” som fyllt 30 år. Gudomligt god mat och barnen (vi är 8 vuxna och 8 barn när vi ses) lekte jättebra!

img_5569.jpg

img_5570.jpg

img_5571.jpg

img_5572.jpg

img_5575.jpg

img_5574.jpg

img_5576.jpg

Bästa ”medicinen” att få umgås med ett gäng bästisar när man inte känner sig tiptop. Jag tror att det är därför jag inte mått så bra fysiskt heller. Har haft migrän oftare än vanligt, nästan konstant blåsor i munnen, urinvägsinfektion och allmänt nedstämd. Hela kroppen kraschar ju till slut när inte knoppen orkar mer.

Barnen blir lidandes såklart, klart att de också blir sura när deras mamma alltid är sur och trött. Men de förstår mer än man tror när man faktiskt låter de få veta varför man är sur och ledsen. Världens bästa är de och nu har vi alla lovat varandra att hjälpas åt. Imorgon gjorde Thristan frukost till oss alla, bara en sån sak. Han hade till och med hällt upp kaffet åt oss i våra bröllopsmuggar.

Nu är det slutpladdrat här, ville bara få ur mig allt. Nu väntar sängen och imorgon måndag och en ny jobb/skola/dagis/fritids/vardagsstress vecka. Men det känns helt okej faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats