Hanna Loffart

Att vakna alldeles för tidigt

Den här bilden som jag gjorde och postade på Instagram imorse (@runesdotter) stämmer så bra överens med den här dagen! Jag är helt väck i huvudet alltså! Jag vaknade klockan 04.20 och var täppt i näsan (nässpraysberoende) och sen var det omöjligt att somna om. Så där låg jag och vred och vände tills klockan ringde några timmar senare. Tänk då att vi nyss ställt om klockan till sommartid också, så kroppen tror ju att klockan var 03.20. Aaaah!

Men dagen har ändå gått ganska fort måste jag säga, lite seg i huvudet som sagt bara.
Barnen är nu hämtade på dagis och fritids och vi ska stoppa i oss lite mat.
Sen väntar en kväll med pysseltjejerna. Jag ska fortsätta på mitt lilla projekt som jag startade i söndags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats