Hanna Loffart

Babyshower för Monia

Idag har vi haft babyshower för vår fina vän Monia som ska ha sitt första barn om knappt tre veckor, hur spännande som helst ju!

Vi hade en supermysig dag tillsammans och tjejerna hade ordnat så himla smarrig plockbricka och sen fika på det. Åkte ju inte därifrån hungrig om man säger så!

Och rätt som det var så fick JAG också presenter, eller våran bebis rättare sagt! Det hade jag verkligen inte räknat med, så jag blev så himla glad! Jag har aldrig fått någon babyshower, men fick fixa min egna när jag väntade Thristan (minns du hur vi slet en hel dag med nalle-tårtan syrran?) Så nej, det här var väldigt oväntat och otroligt fint gjort!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats