Hanna Loffart

Bad med grannar + grillkväll med pysselfamiljen

Dagen har jag och Thiara spenderat med grannarna på en strand. Den här gången blev det Fiskeboda. Jag har inte varit där sedan Thexas var liten, men det var faktiskt en riktigt bra badplats. Men kallt! Jag badade till vaderna, det kändes lagom så idag. Thiara var inte helt sugen på bad hon heller, nöjde sig med att plaska vid kanten och leta sten tillsammans med Elliot. De två leker så himla bra!

Vi avslutade det hela med glass och sen for vi hemåt. Vi hann bara hel för att byta om, så kom Emil hem från jobbet och vi skulle vidare hem till pyssel-Piia för grillkväll med alla pysseltjejerna med familjer.

Så mysigt att ses allihopa verkligen! Det har vi aldrig gjort förut faktiskt, konstigt nog! Barnen lekte så otroligt bra! Till och med Thiara kom igång och lekte med dom, trots att hon bara träffat två av de förut. Mammahjärtat jublar! Det är så fint att se hur hon växer och hur hon trotsar den där blygheten.

Emil jobbar imorgon igen och har redan sovit en bra stund på soffan. Men nu väntar nog sängen för oss båda, man blir trött av att ha semester!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats