Hanna Loffart

Bad och bio

Vår dator är ju helt paj nu och jag har inte köpt mig en ny ännu, vet inte riktigt vad jag vill ha eller behöver? Men det är ovant att inte ha en dator må ni tro, jag som alltid jobbar på en dator. Både på jobb och hemma.

Därför står uppdateringarna lite stilla här inne, om än några tidsinställda inlägg som dykt upp. Men det blir liksom inte riktigt samma sak att skriva från telefonen, som jag gör nu.


Hur som helst. Idag tog jag med mig barnen till stranden. De är tre riktigt badkrukor, speciellt Thiara, så de behövde träna. Vi hittade en strand som låg mitt ute i ingenstans och som var helt folktom. Perfekt! De var lika stora badkrukor för det, men de stördes inte av annat folk i alla fall.

Till slut så vågade de sig ner i vattnet, Thristan bara till vaden (det fanns ju läskiga fiskar) men vi andra tre badade. Yes, jag med! Fika som belöning efteråt såklart.

 

I eftermiddag åkte jag med Thiara och Thexas till min pappa för att fika lite. Blev inte kvar jättelänge då bio stod på schemat ikväll. Jag tog med killarna och en kompis till Thexas och vi såg Hotell Transsylvanien 3.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats