Hanna Loffart

Barnens julklappar

Nu tror jag att jag är färdig med alla julklappar!

Det är en hel paket och presenter att fixa med under december. Paketkalender till Thiara (24 små paket) Thiara fyller 9 år imorgon och sen julklappar till 5 barn, plus två kusiner. Och en i släkten på mammas sida (vi lottar och köper till en person) Julklappsspel på jobbet, julklappsspel med pysseltjejerna och julklappsspel med familjen på juldagen. Jag ordnar med alla presenter, men i år fick Emil i uppdrag att köpa en julklapp var till barnen utan min inblandning, vi får se vad han hittar på. För honom är julen bara mys och lugn, så jag tänkte försöka få honom att göra lite i alla fall.

Det är galet när man räknar efter hur många paket och presenter man fixat med, vad kan det bli. typ 85?

Thiara är lättast att köpa åt, hon har önskat sig sovkläder, lego, t-shirtar och Top Model pysselböcker. Hon kommer dessutom att få en ny telefon (min gamla) men den får hon imorgon när hon fyller år. Men här är lite som Thiara kommer få till jul:

Thilox är hur lätt som helst att köpa grejer till i år. Han älskar bilar, Brio tågbana och Duplo.
Vi har valt att köpa lite större grejer till honom, en rutschbana till rummet (blir ju till Thuni också då de delar rum) En stor grej till tågbanan, nån större bana till Bilar. Och så har jag väl köpt 3-4 förpackningar med bilar. Så det här kommer han få:

Thuni finns det ju såå mycket fint och kul till, men hon behöver ju egentligen inte så mycket. Leksaker har vi ju så det både räcker och blir över.
Men jag har köpt en dockvagn och en docka till henne. Två böcker, en pyjamas. Smyckesskrinet och tandaskarna (till Thilox också) har jag beställt, men de var restade så vi får väl se om det kommer. Det här kommer Thuni få:

Thristan och Thexas då? Risken finns ju att de råkar se det här… Jag tror inte att de är inne här och läser, man om jag nu chansar så råkar de väl säkert se det. Så jag låter bli. De kommer få lite färre, men dyrare julklappar. Inte så konstigt kanske, när de blir äldre. Men jag tror att de kommer bli väldigt nöjda med sina julklappar också.

Sen jag har köpt nya julstrumpor till alla barnen, jag ville ha fem likadana. Jag tänkte lägga någon liten julklapp där i som de får öppna på morgonen. Men vad? Tar gärna emot tips.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats