Hanna Loffart

BÄSTA fredagen

Vilken dag alltså, men en BRA dag!

Fullt upp på jobbet, var helt själv idag så då är det en del att stå i. Hann fixa kommun-id kort på lunchen samt prata med vår lokala tidning. Hade tänkt hämta hem barnen tidigare, men så blev det inte.

När jag hämtade hem Thiara så var hon GLAD, satt i en koja på dagis med en kompis. Hon är inne i en riktigt tråkig period (om man är en sån som tror på ”faser” så skulle man säkert kalla det för en 3-års fas eller 3-års trots, men sånt är jag emot, jag kallar det ingenting!) Hur som haver, idag var hon på riktigt bra humör och det höll i sig hela eftermiddagen och kvällen.

Barnen hjälpte mig att städa det som inte hanns med igår och sen tog Thexas på sig uppdraget som kvällens pizzabagare. Så smidigt med såna färdiga bottnar! Maten var klar lagom till Emil kom hem från jobbet och vi åt i lugn och ro allihopa tillsammans för första gången på vääääldigt länge.

Emil for iväg till en vän efter maten. Jag läste bok för barnen och la Thiara. Pojkarna fick vara uppe och titta på Idol, men de var inte så imponerade av det programmet. Thexas somnade i mitt knä, så mysigt. Men nu sover de allihopa och jag ska göra detsamma. Ser fram emot morgondagen då min guddotter Nellie kommer hit för övernattning!

img_5810.jpg img_5813.jpg img_5816.jpg img_5819.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats