Hanna Loffart

Bauhaus + information inför högstadiet

Herregud, vilken seg vecka! Det är bara onsdag kväll och jag är totalt slut redan.
Jag sover som en kratta, vilket gör att jag går runt som i en dimma utan att känna ork eller lust till någonting alls.

Konstigt nog så flyter ju dagarna på ändå. I måndags tog vi med oss barnen till Norrköping för att ta en snabb tur inom Bauhaus för att köa dörr, skjutdörrar och handtag till Thiaras blivande rum. Barnen skötte sig exemplariskt och tyckte att det var ett spännande äventyr att åka iväg en vardagskväll sådär. Vi avslutade kvällen på Max, sen var dagen fulländad.

Nu ikväll har jag och Thristan varit till hans blivande skola för information. Tänk att han börjar årskurs 7 till hösten. Han känns inte alls redo för det, men jag hoppas att skolan har en bra plan för honom. Det var dessutom ett stort reportage i tidningen idag om den skolan och dess ”droghandel” mellan barnen där. Känns ju tryggt. Nog för att det förmodligen försigkommer överallt, men på en högstadieskola? Det känns lite läskigt att släppa upp honom där faktiskt, inte för att det är skolan i sig kanske. Utan hela miljon med högstadie.

Thristan var rätt ointresserad av informationen och efteråt sa han ”rektorn pratade ju bara på vuxenspråk” Så ja, lite svårt att förstå kanske.

Nu ska jag skriva ihop veckans gravidinlägg samtidigt som vi ser på Sveriges mästerkock på tvn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats