Hanna Loffart

Bebis garderob

Rätt som det var så fick jag en snilleblixt till bebisrummet!

Våra gamla bokhyllor som blev över när vi gjort Thiaras rum på ovanvåningen stod ute i garaget i väntan på att säljas eller kastas. Men så slog det mg, vi kan ju ha de i bebisrummet! Vi provade oss fram en del (hann liksom skruva fast de i väggen med typ 16 skruv innan jag ändrade mig och så fick vi spackla måla om väggarna igen) Men nu står de bra och jag är så nöjd!

Tidigare var de målade i en mörkare grå färg som jag avskydde (slog i lila) så nu målade jag om allt i en grå neutral nyans, betydligt behagligare. Eftersom det är bokhyllor så har ju alla delar socklar, vilket gjorde ett litet fult glapp mellan nederdel och ovandel, det löste vi med en smal rundad list om vi målade in, blev betydligt bättre och jag tycker inte det ser konstigt ut.

Hyllorna är från Ikea och heter Ivar, de är bara 30 cm djupa, men kommer ju funka några år till små kläder i alla fall. Klädstång och hållare är från Jula, kläderna hänger snett och de får ju egentligen inte plats i hyllan utan sticker ut en bit. Knopparna är från Ikea.

Här är alla kläder i 50 och 56. Inte alls mycket, och det mesta är dessutom begagnat efter killarna eller köpt begagnat nu. Men det känns lite lite kläder? 5 byxor i storlek 50, visst att det växer ur de fort men några till behövs. Ombyte, kläder till skötväska osv. Och jag har faktiskt köpt mer fina begagnade plagg av en vän som jag håller på att tvätta upp just nu. Längtar efter att vika in allt sen. Så storlek 50 och 56 har vi så vi klarar oss med sen. Antar att bebis får några plagg när han föds sen också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats