Hanna Loffart

Bebisboandet börjar nu – tvätta bebiskläder

Bebisboandet börjar nu!

I helgen låg jag vaken flera timmar på natten med en konstig känsla i kroppen, går inte att förklara riktigt. Inga värkar, men en molande känsla och en risig mage. Till slut laddade jag ner en värk-timer app till telefonen, sen somnade jag.

Om tre veckor blir det igångsättning, om de nu inte ändrar det igen. BF om fem veckor ”enligt dom (sjukvården) men tre veckor enligt oss. Och Thilox kom ju två veckor innan bf. Så visst är det lite spännande att det kan dra igång när som helst nu. Jag känner mig 0% redo och fick lite panik där på natten. Så den här veckan ska jag fixa med saker som behöver fixas med innan tänkte jag.

Nu har jag i alla fall tvättat upp alla bebiskläder. Allt från storlek 50-68, då det ändå fick plats i garderoben. Och lite lättare att hålla koll på vad man har innan. Och det var en del kläder ja, plus en maskin med mörkt som inte är med här nedan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats