Hanna Loffart

BF -12

 

Rotmosen igår var utsökt, precis som väntat. Efter det segade vi ihop totalt allihopa. Åt lite glass och tittade på golf innan Tobias och jag åkte för att handla lite. Köpte den där goda crunchyn på Willys som alltid brukar va slut. Lycka till oss. Så igår kväll längtade vi till dagens frukost. Tobias var trött och la sig runt åtta, jag såg en sorglig film innan jag gick och la mig jag med. Sen vaknade Tobias några gånger inatt, så blir det när man lägger sig för tidigt. Han tyckte vi skulle gå upp och äta frukost. Och så hade han drömt om Tittis friidrotts-tv-spel. ;o)

Han var pigg imorse också, så han gick upp och spelade x-box medans jag sov några timmar till. Vaknade av att de blåste löv utanför fönstret, men då var det ändå dags att gå upp, klockan va tolv. Och då fick vi äntligen våran efterlängtade frukost. Nam nam.

Resten av den här dagen har vi bara slappat. Tobias sitter kvar framför x-boxen och jag sitter här. Ska snart göra mig klar för att fara bort till Astrid, tvingar med henne på en liten monologföreställning på biblioteket ikväll. Så, det var en liten uppdatering det.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats