Hanna Loffart

BF -13

Så, idag går vi in i vecka 39. Känns härligt att det inte är så lång tid kvar nu. Känner en sån enorm längtan. Är så nyfiken på vad det är jag har gått och burit på så länge. Men snart får vi veta.

Kusin Andreas och hans Therese fick en liten pojke i torsdags. Det verkar nog som att det bara går att få pojkar i år. Får se om vi kan bryta trenden, men det tror vi inte på.

Gårdagen spenderades en stund med Titti, bäst att passa på när hon väl är i stan. Då blir det att ses mycket, mycket. Men det gör mig ingenting. Tycker om hennes sällskap. Vi tog en liten höstpromenad och fotograferade en del. Men självklart tog batterierna i min kamera slut, typiskt. Men några fina bilder fick vi nog ihop. Själv ser jag mest svullen ut på bilderna. Inte så konstigt iofs. Jag ÄR svullen, har samlat på mig ordentligt med vatten nu. Ben, fötter, armar och ansikte. Jag är en boll!

Nåväl, åkte sen hem till familjen i Valla och åt god mat med Tobias. Mumma. Skönt att varken syster Frida eller syster Amanda var hemma. Så tyst och skönt så. Men så har vi ju syster Ebba istället som för liv som sju. Men hon är för söt ändå.

Nu ska jag vakna lite. Igen. Låg som vanligt vaken några timmar förut, men lyckades somna om. Inte tills nu, sån lyx får man inte. Men Tobias roar sig framför x-box, och det är ju inte alltför kul. Enligt mig iaf. Men i eftermiddag blir det rotmos hos familjen Hull, som jag har längtat, sen i våras. Men nu är det alltså dags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats