Hanna Loffart

BF -3

Bara tre dagar kvar till beräknat förlossningsdatum nu. Tiden går sjukt fort. Faktiskt. Trodde att de här sista dagarna skulle gå såå sakta, men det gör dom faktiskt inte. Kanske för att jag mentalt har typ två månader kvar innan det är dags? Jag vet inte.

Idag har Tobias varit ledig. Vi sov länge. Jenny ringde och väckte oss strax efter tolv, det var lika bra det. En sen frukost och telefonkö till Alfa-kassan på det. Men nu är allt löst med det, så nu är jag lugn. Pengarna kommer som de ska. Tack då. Runt två kom Jenny förbi. Vi har ägnat dagen till att spelat spel, Rack-O. Sjukt kul faktiskt, eller ah, det var väl kanske att ta i. Men det var kul och det fick tiden att gå. Tobias gjorde oss sällskap vid sitt x-box. Men han har varit duktig och pumpat däcken till bilen idag. Och så försökte han lura mig att man gjorde det med en cykelpump, hur ska jag veta?

Nåväl, nu har Jenny precis åkt hem och jag ska cykla iväg till Konsum för att köpa den där köttfärsen, sen blir det tacos med älsklingen ikväll. Han ska bara byta till vinterdäck, riktigt manligt.

Igår när Tobias kom hem från jobbet så hade han köpt blommor till mig. Och jag ler fortfarande. Han är så bra, min kära sambo. Och när han kom hem idag hade han sex(!) stycken telefonkataloger med sig. Vi står tillsammans på sida 127. Jag blev rörd och Tobias och Jenny skrattade åt mig. Jag skyller som vanligt på hormonerna. ;o)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats