Hanna Loffart

BF -4

Inget hann hända på de där två timmarna igår, och fortfarande så har inget hänt. Inte för att jag hade räknat med det.

Var och handlade en sväng med pappa igår. Vimsade runt på Willys och hade det faktiskt rätt så kul. Kvällen tillbringades med Astrid och Blenda. Otroligt kul. Prat om allt och inget, om gammalt och nytt, om positiva och negativa ting. Saknar sånt. Så såna där kvällar är värdefulla för mig.

Nu sitter jag och väntar på Tobias, ska ge honom en bamsekram när han kommer hem. Sen ska jag åka och köpa hårfärg med mamma. Hon som ska färga barret, inte jag. Hon ville bara ha lite hjälp, och det gör hon rätt i. Senare ikväll ska jag till Johanna och Andreas och se deras bröllopsfilm och fika lite. Det blir nog trevligt.

Sen ska jag hem och mysa med Tobias, det känns som det var längesen vi rådde om varandra ordentligt. Det har varit så mycket annat som kommit i vägen. Men imorgon är han ledig och då ska vi förhoppningsvis hitta på nåt skoj tillsammans. Det var allt för nu. Ska ta mig ett glas Sprite nu, lagom sockrigt och bra. Har hört att det är bra inför en stundande förlossning. Tror att det blir en Delicatoboll också.

Inatt var jag för övrigt vaken mellan tre och sex ungefär. Roade mig med att göra Tobias frukostmackor. Det gjorde han på glatt humör imorse.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats