Hanna Loffart

Biljetter till Swedish House Mafia bokade!!

Jag tror att jag har varit en tjej med väldigt mycket tur idag!

Vi fick för oss att gå på Swedish House Mafia när de spelar i Sverige i november. Jag tog på mig att köpa några av biljetterna eftersom man bara kunde köpa 4 åt gången och vi skulle ha 7 stycken. Det var ett himla liv innan jag fick tag på biljetter vill jag lova! Vi satt fyra stycken och försökte. De andra tre kom inte ens in på sidan. Men jag lyckades efter lite om och men få tag på tre vip-biljetter. Sen stod det att biljetterna var slut! Och de andra hade ännu inte fått tag på några biljetter! Men vips – så fanns det biljetter igen och jag kunde av någon anledning boka 4 biljetter till.

Betalde och klara och nu blir det ett jäkla röj i november alltså! Jäklar vad kul det ska bli! Biljetterna hade sålt HELT slut på ca 40 minuter sen. Och jag fick tag på de sista 4 efter typ 30 minuter, FLYT! Men aldrig förr har jag shoppat upp över 9000:- på bara några minuter. Haha.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica, mamma till Nim & Belle

  Haha, har heller aldrig gjort av med så mkt på ngn sekund 😛 Bra jobbat!

  Men du får gärna maila gumman, kommer glömma att smsa folk. Så ber alla att maila. Så jag kan klippa och klistra 🙂

  Ni hade semester när vi kommer hem? Boka inte upp hela din semester nu!!!! Så ni har tid för oss 🙂 puss o kram

 2. sofieeklund

  Jamen visst är den fiiin 😀

  Allt är baara bra med oss, hoppas att allt är bra med er !!? 🙂

  Va kul att du hann få biljetter, ni kommer säkert få det gööörskojj !!

  Förresten ! klart vi ska ses om du är i krokarna i sommar, du har ju mitt nummer, bara att slå en pling 😉

stats