Hanna Loffart

Bio + klippning + reka skola

Febern på Thiara försvann lika snabbt som den kom, så idag blev det jobb för mig och tillfällig förskola för Thilox och Thuni.
Det gick över förväntan faktiskt, trots att det inte fanns någon av deras personal där på morgonen när jag skulle lämna.
Thiara valde att vara hemma från fritids, precis som jag trodde. Gissar att det kommer trappas ner ännu mer?

I söndags var jag och Thristan på bio och såg Barbie-filmen. Den var sådär, jag fattar hypen kring den som är. Men den kändes tråkig och förutsägbar. Viktigt budskap absolut, men den är absolut för äldre ungdomar och Thristan var nog på gränsen. Han satt och skruvade rätt bra på sig och jag såg hur dålig han tyckte den var. Haha. Han hade gett den betyg 2/10 sen (han recenserar filmer på sin Instagram) så han var visst inte så impad. Men mysigt att göra något ihop.

Och igår var han istället sugen på att klippa sig, så när Emil kom hem från jobbet så ”bytte vi ungar” och jag åkte iväg med Thristan. Det går ju så fort när han klipper sig. 16 minuter från att vi klev ur bilen, tills vi satt i den igen efteråt.

Idag har vi fått hänga ännu mer. Skolan börjar ju om knappt två veckor, och vi har inte fått någon information om vart Thristan ska gå än. Så jag mailade studievägledaren idag och fick jättebra svar, så ikväll har vi varit tillsammans med min mamma (som jobbar och hittar i området) och rekat platsen. tror det kändes bra och lite lugnare för honom.

Men nu är det soffläge som gäller. Jag är helt slut efter en dags jobb. Det var så mycket att göra att jag knappt hann en bråkdel känns det som. Så nu ska kropp och knopp vila.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats