Hanna Loffart

Black week shopping + rea hos Kökets favoriter

(Inlägget är i samarbete med Kökets favoriter och innehåller annonslänkar)

På fredag är det Black friday och redan idag så börjar mailinkorgen att fyllas med mail om olika erbjudanden.
Lite tröttsamt att det börjar redan nu kan jag ju tycka, men jag förstår att företag hoppar på denna trend.

Förra året lyckades jag faktiskt fynda en del julklappar till väldigt bra pris under denna vecka, vilket jag haft i åtanke nu under hösten. Jag har tex inte gjort någon årlig Ullareds-resa i år, då jag märkte att man kan fynda mycket på nätet istället. MEN – det gäller att inte hamna in shopping-fällan! För visst kan man lockas av de bra priserna. Därför har jag sedan innan skrivit en lista på sådant jag ska handla eller titta efter, och så håller jag mig till den. Ett måste tycker jag för att inte trilla dit i shopping-hysterin.

Så visst tycker jag att Black friday och allt vad det innebär är lite skoj ändå. Jag har tex redan gjort några julklappsfynd, bla till min syster. Att samla på glas och tallrikar i en viss modell är ju rätt trist (i alla fall för de pengar man själv behöver lägga ut på det, haha) så där passar jag alltid på att köpa på mig när det är rea. Nu fick jag tex 45:- rabatt på små skålar och 85:- rabatt på de djupa tallrikarna från Rörstrand. Inte fullt så tråkigt att shoppa då. Jag har även unnat mig ljusstaken från Georg Jensen (God jul Hanna!) och på den fick jag över 400:- rabatt. Nöjd!

Kökets favoriter har 20% på ett helt köp under denna vecka. Det kunde dessutom kombineras med redan nedsatta priser, vilket gjorde att det blev riktigt bra priser.
Ange koden: BLACK i kassan för att få din rabatt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats