Hanna Loffart

BM-besök

Var på besök hos barnmorskan idag. Rutinkontroll bara, bebis och jag mår finfint. Men hon sa att hon skulle bli förvånad över om jag behövde komma på nästa inbokade tid som är om två veckor exakt. Hon trodde nog att bebis hade hunnit tittat ut tills dess. Bäsen ligger med huvudet så otroligt långt ner nu att hon skulle tycka det var konstigt om det inte ville sätta igång snart. Men med min vanliga otur får vi säkert vänta många veckor till. Tusan. Har inte en enda känning än så länge iaf.

Tobias började nya jobbet idag. Kock på Mälarsjukhuset, Eskilstuna. Och jag var mer nervös än honom. Oväntat? Har iaf fått ett taxikvitto från barnmorskan nu, som ger mig rätt till att åka taxi till förlossningen om det nu skulle vara så att Tobias jobbar och ingen annan kan köra. Känns skönt det iaf. Nu ska bara väskan packas, sa liksom till barnmorskan att det redan var gjort. Hoppsan. Men idag ska den packas, lika bra när barnmorskan sa så där.

Träffade på Sandra och Daniel idag på sjukhuset. Med sig hade de sin lilla Nova som de fick i fredags. Så otroligt söt liten tjej. Nu längtar man bara mer. De hade turen att få tio dagar tidigare än beräknat. Men jag kommer säkert att göra som Linda, att gå över tiden med tio dagar istället. Men nu tror jag nog att Lindas bebis är på väg. Håller tummarna för det iaf. =)

Och så var det en till grej. Linda lyckades dränka min mobiltelefon i ett juiceglas i lördags, vilket resulterade i en trasig telefon och därmed noll telefonnummer. Så, what´s your number?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats