Hanna Loffart

Börja potträna + ny ”jåsa bunk”-pyjamas

Den här söta pyjamasen fick jag hem till Thiara för ett tag sedan.
Hur perfekt med munkar på till en ”jåsa bunk”-tokig tjej?
Det stod ju THIARA på den, klart och tydligt!

Sen fick jag höra att det fanns trosor i samma mönster.
Kanske ska köpa det också och se om hon intresserar sig för pottan/toaletten?
Vi har inte alls börjat träna henne inför det, men borde kanske?
Hon blir ju trots allt 3 i december.

Thexas blev helt blöjfri på bara två dagar, han bestämde sig för att sluta och då blev det så. (Har jag sagt hur envis han är?) Då var han 2 år och 10 månader gammal (tack bloggen för att du påminner mig) Thristan vet jag inte exakt när han blev blöjfri, vi började träna på sommaren innan han fyllde 3 sen i november. Så där emellan någon gång. Så det är nog hög tid att börja med fröken Thiara också inser jag ju nu. Trosor ska inhandlas!

img_5490-1.jpg img_5491-1.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats