Hanna Loffart

Bra belysning ger trygghet

(Inlägget är ett annonssamarbete med Philips)

Något som jag är väldigt glad för i vår lilla stad är man satsar mer och mer på belysningen. För mig, som ofta känner mig orolig när jag är ute om kvällarna, så känns det självklart tryggare att röra mig ute när det är bra belysning. Man har bla satsat på bättre belysning på offentliga platser så som parker och lekplatser och man har även gjort lite skojigare punktbelysningar med ljusfigurer, belyst träd mm. Ett plus, både för tryggheten och för ögat att se på. För mig känns det jätteviktigt! Har du tänkt på det någon gång? Hur du upplever belysningen i din stad?

Hemma hos oss har vi det väldigt mörkt runt om huset, något jag hatar. Det är knappt att jag vill gå ut med soporna en kväll, då det är så mörkt. Det låter kanske fånigt. Nu har vi satt upp belysning vid vårt garage så det underlättar en del. Vi har även satt upp belysning på baksidan. Där har vi skog bakom oss så det blir riktigt mörkt om kvällarna. Nästa projekt inom utomhusbelysning blir på själva huset och på en bod vi har upp mot skogen.

Philips har en kampanj som man kallar för “Belysning för ett ljusare liv och en bättre värld” med visionen om att man vill göra samhället tryggare bla genom bra belysning.
Har du egna tankar och idéer till att bidra till detta så dela med din av dom på #Förenljusareframtid

Lånad bild från Philips. Tegnérparken i Uppsala där man satsat på bra belysning i lekparken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats