Hanna Loffart

Brorsan-mys och jullovschill

Idag var Emil tillbaka till jobbet igen, men veckan blir ju ändå ”hattig” med en ledig dag för honom på onsdag. Detta jullov alltså, bästa nånsin!

Jag och barnen fortsätter chillat här hemma. Det kommer vara så svårt för dom att gå tillbaka till skolan sen. De är uppe senare än vanligt och klär knappt på sig kläder om dagarna. Det blir ju så när man inte träffar folk. Den enda som gör det är Thiara som leker med grannen ute en del.

Nåja, det blir som det blir. Det är ingen idé att ändra på sovtider tex för pojkarna nu ändå, då de åker till sin pappa på onsdag-söndag. Och där är de uppe betydligt senare ändå.

Idag har vi spelat spel. Thiara fick spelet ”Hela Sverige bakar” i julklapp och det är superskoj tycker vi allihop! Idag fick vi med både Thristan och Thexas för att spela med oss.

Och kolla myset här nedan då. Thilox kröp upp i Thexas famn i förmiddags och somnade. Jag har nog aldrig sett Thexas njuta så mycket förr. Det var Thilox sovtid, så vi lät honom somna ordentligt innan jag la ner honom i sin säng. Men det var tydligen inte alls lika mysigt, för han sov knappt en kvart till då.

Och sen somnade han i bilen när vi var till sopptippen och sov en kvart till. Så det blev inga bra sovtider för honom idag. Sen somnade han i Emils famn när han kom hem från jobbet, men då fick han bara sova en kvart till så han skulle somna ikväll. Trodde vi ja, han brukar somna vid 20. Men nu är klockan 21:15 och han är fortfarande vaken. Nåja, myset var ju det viktigaste.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats