Hanna Loffart

BUP och bilbajs

Vilken otroligt jobbig dag det här blev. Jag har varit med Thristan till Bup för första gången. Vi har en timmes bilfärd dit och med en Thilox som fortfarande hatar att åka bil. Men det gick bra, han sov hela vägen dit imorse. Själva mötet gick bra, Thristan tyckte det va jättejobbigt dock och blev ledsen flera gånger. Skolan (skolorna!) har dessutom inte skickat in underlag, så nu ska jag få tjata där så det händer nåt.

Thilox höll låda under det 75 minuter långa mötet. Först nyfiket tyst, sen pratig och klängig och sen övertrött och svinarg. Herregud så svettig jag var, haha.

Men skönt nog så somnade han i bilen sen igen när vi åkte hemåt. Vi tänkte stanna och äta lunch och fixa lite ärenden, men det var bara att åka hemåt direkt. Sover Thilox i bilen så åker man liksom.

Väl i stan så köpte vi mat på Burger king, men är det bara vi som alltid får fel mat därifrån? 9/10 gånger i alla fall! Och självklart upptäcker man det när man kommit hem! Thristan va så arg!

Vi kastade i oss maten och åkte sen för att hämta hem Thiara och kompisen Julia från skolan. Kom knappt ut från gatan då de asfalterar nedanför oss. Och väl framme vid skolan, lite stressad pga några minuters försening pga asfalteringen, så bajsar Thilox ner sig! Bara att byta i bagaget och sen skynda sig mot skolan. Vi hann precis! Men jag var ju svettig sen innan som sagt.

Jag känner mig helt dränerad efter den här dagen! Har suttit med alla papper från BUP också, hur mycket som helst! Och Thiara och Julia som har 1000 frågor om allt och ingenting, skickade iväg dom till lekparken till slut. Haha.

Ikväll ska jag ta med mig Thilox och träffa pysseltjejerna, tror det är precis det jag behöver efter den här dagen. Pjuh!

Dagens mini. Så snyggt med gult!

Body HM, leggings Lindex, strumpor Mini Rodini.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats