Hanna Loffart

Bvc + lite energi igen

Imorse var vi till BVC igen för att kolla så Thilox går upp i vikt. Han vägde nu 4550, vilket är en ökning sen i fredags på 200 gram. Skönt! Vi kombinerar fortfarande amning och ersättning, vissa dagar känns det som att det går åt rätt håll (alltså att han ska kunna ammas enbart) medans det ibland känns helt hopplöst. Men vi tragglar på.

Jag riktigt njuter av att ”känna mig som mig själv igen” med energi och utan smärta. Bara det att jag kan gå från bilen in till Thiaras klassrum, gå ett varv på Ica, bära kassarna själv, ta på mig skor, vända mig i sängen. Det märkliga är, att den smärta jag haft under 7 månader är som bortblåst och jag kan inte ens missas hur det kändes. Så märkligt! Men jag njuter som sagt! Men jag är försiktig för att inte reta upp något igen.

Här i fönstret ligger han skönt. Vi tog ner en säng till vardagsrummet när han hade gulsot, för att han skulle få solljus på sig. Och där tycks han trivas i värmen och tar gärna en tupplur varje dag.

Vi har testat babysittern också, ingen hit än så länge dock. Men det kan va skönt om han kan sitta i den när vi tex äter mat.

Nu ska här sovas. Känner mig trött idag, Thilox knölar lite om nätterna. Vi gissar på ont i magen. Han är så hård i magen, förmodligen pga ersättningen. Han äter 2-3 gånger på natten och har de senaste nätterna knappt kommit till ro mellan gångerna. Skrutt. Hoppas det vänder snart.

Imorgon ska vi till mitt jobb en sväng. Måste lämna in min jobbdator som jag haft hemma när jag jobbade hemifrån innan Thilox föddes.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats