Hanna Loffart

BVC på hembesök

Vi har precis haft Bvc på hembesök här hemma under förmiddagen.

Med Thilox gjorde de aldrig hembesök, antar att det var pga Corona. Så det var mysigt att ha vår sköterska här hemma nu. Vi har haft en hel del Bvc sköterskor genom åren, men den vi har nu till Thilox och Thuni är så himla bra alltså. Hon är noggrann, tar sig tid att förklara varför man gör vissa saker, hon är otroligt kunnig och social. En sån människa man skulle kunna sitta en hel dag och bara prata med. Hon var dessutom väldigt mån om att inkludera Emil, vilket jag inte upplever att andra har gjort. Hon frågade hur man mådde, dels som nybliven pappa igen men också efter sin behandling av cancern. Så bra verkligen!

Thuni fick högsta betyg på allt. Hon var dessutom vaken under den timmen som hon var här. Och låg bredvid mig i soffan och tittade, hur nöjd som helst!

Jag som var lite nervös inför vikten, om hon får i sig tillräckligt då jag tycker att hon mest sover. Men oh ja, där finns det inget att oroa sig över. Hon vägde 4,4 kg när hon föddes, hade gått ner till 4,2 dagen efter samt i fredags på BB hemvård och idag vägde hon in på 4,5. Hon har alltså gått upp 300 gram på en vecka – heja Thuni!

Nu kan jag slappna av känner jag, jag vet att hon får i sig mat som hon ska och jag har ju ordentligt med mjölk.

Kolla på dom här två då, myset innan sköterskan kom!
Han är så JÄKLA fin med henne alltså, jag blir alldeles gråtig varje gång. Fina brorsan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats