Hanna Loffart

Corona-test + utslag

Thiara fick feber i torsdags, så hon var såklart hemma från skolan och på fredagen fick hon ta ett Corona-test. Hon hade ingen feber då längre, men man måste ju testa ändå kände vi. Idag fick vi svar att det var negativt, jätteskönt! Främst med tanke på att Emil ska läggas in på tisdag och få sin andra dos med cellgifter.

Så Thristan och Thexas skulle åkt till sin pappa igår, men fick vara hemma i väntan på hennes provsvar. Men Thexas åkte till deras pappa idag, Thristan hade ingen lust så han blev kvar hemma. Rätt skönt tyckte Thexas faktiskt. Vi har haft min mamma och hennes man här på eftermiddagen, vi tog en promenad och sen gräddade vi våfflor utomhus till eftermiddagsfika. Supermysigt!

Emil mår sådär. I onsdags började han få utslag på överkroppen och ansiktet och någon dag senare blev han rejält svullen i ansiktet. Det kliar inte, men ömmar och gör ont. Läkaren skrev ut allergimedicin över telefon, då det kan vara en allergisk reaktion på någon av medicinerna han fått. Men än har det inte lagt sig. Helt ärligt så känns det skönt att han läggs in på tisdag så de får se hur han ser ut och ha koll på honom.

Thilox för någon månad sedan, det känns som han ändrats massor! Nackdelen när han går hemma båda två är att jag tar betydligt mindre foton. Dels för att jag förut fotade mycket för att visa Emil vad vi gör om dagarna, och nu när vi är båda hemma så ”behövs” det ju inte. Plus att det glöms bort då vi umgås hela tiden. Skärpning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats